Selecteer een pagina

Op het eerste gezicht lijkt Kenzo Peeters, een 23-jarige jongeman uit Rumst, een typische jongvolwassene met een passie voor fitness, reizen, en schaken. Maar Kenzo’s verhaal is allesbehalve gewoontjes. Na een studie in IT en een kortstondige carrière in dezelfde sector, heeft hij de wereld van het modellenwerk betreden – een onverwachte wending die zijn leven voorgoed heeft veranderd.

De Ontdekking van Modellenwerk

Kenzo’s reis naar het modellenwerk begon niet als een bewuste zoektocht. Oorspronkelijk was hij gefocust op bodybuilding en had zelfs plannen om aan wedstrijden deel te nemen. Maar het lot had andere plannen. Een onverwachte ziekte dwong hem zijn deelname uit te stellen, waarna hij besloot zijn fysieke prestaties vast te leggen met een fotoshoot. Dit was het kantelpunt. “Er werd mij ook al vaker gezegd dat ik wel een gezicht zou hebben voor modellenwerk,” herinnert Kenzo zich. Het was het perfecte moment om een nieuwe weg in te slaan.

Antwerp Fashion Weekend

Kenzo’s deelname aan het Antwerp Fashion Weekend vorig jaar was een openbaring. De ervaring was niet alleen verrijkend maar bevestigde ook zijn liefde voor de modewereld. Dit jaar kijkt hij uit naar het evenement met een mix van opwinding en zelfvertrouwen, vastberaden om zijn beste zelf te tonen. “Qua voorbereiding denk ik dat het belangrijkste is om veel zelfvertrouwen te kunnen vertonen,” zegt hij. En inderdaad, zelfvertrouwen lijkt Kenzo’s geheime wapen te zijn.

Dromen en Doelen

Elke jonge model heeft dromen en ambities, en Kenzo is geen uitzondering. Hij streeft ernaar om te werken met high-fashion merken, met een speciale voorliefde voor “KENZO”, wiens kledinglijn hij “echt fantastisch” vindt. Zijn ultieme doel is om zoveel mogelijk ervaring op te doen door deel te nemen aan shoots en shows, en zo zijn naam in de modewereld te ves

Advies voor Aspiranten

Kenzo’s advies voor iedereen die droomt van een carrière in modellenwerk is duidelijk: zelfvertrouwen is cruciaal. “Als je geen zelfvertrouwen hebt, ga je de hele tijd aan jezelf beginnen twijfelen,” waarschuwt hij. Maar even belangrijk is de bereidheid om aan jezelf te werken en open te staan voor nieuwe kansen. “Geef het zeker een kans, want je weet nooit waar je eindigt,” adviseert hij optimistisch.

Tot slot

Kenzo Peeters is het levende bewijs dat met passie, vastberadenheid, en een beetje zelfvertrouwen, dromen werkelijkheid kunnen worden. Van zijn bescheiden begin in IT tot zijn opkomst als model, Kenzo’s reis is een inspiratie voor velen, een herinnering dat het nooit te laat is om een nieuwe richting in te slaan en je ware roeping te vinden.

Voor boekingen check